SKRIVET: 2011-08-30, kl 22:57:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

please don't smile at me, I melt

berättar lite smått om dagarna/dagen..eller väldigt smått!
måndags: skola, kort sväng på stan med kompisar och käk, sedan träning.
tisdags/idag: specialhandboll imorses, fyyys idag, alltså shit vilken träningsvärk jag har haha! meen jaa ,de ger ju så de är bra. sen skola och efter skolan kom olgss hem till mig. vi laga mat oså, och sedan drog till samlingen för att sedan dra till lidköping och spela träningsmatch. vi körde lite cp match sådär haha, liksom körde 3x20, såå efter första halvleken stog de 6-6, efter andra halvleken stog de 18-16 eller nåt, och slutresultatet blev typ 30-26 eller 31-26 eller nåt sånt..?! jajaaa, vi var 95or och 96or och har aldrig spelat tillsammans förut så de va heelt okej! träffade också saknade vänner, fruktansvärt kul att träffa dom! nu ska jag göra mig iordning och sen försöka lägga mig i bra tid, godnatt!! 

a personally message(?!?!?) hehehehehe
HEJHEJ MIA HEJ PÅ DIG MIA, HEJ MIA HEJ PÅ DIG MIA. det var evigheteeersen! förutom idag då hehe....saknat dig så din lille majskörv , heejs. pussselipusss <3<3<3333<33<3<3<3<3<3 gullemia

SKRIVET: 2011-08-28, kl 20:54:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

svar på frågor!

vad ska du gå för linje på gymnasiet?
svar: jag har börjat handel på västerhöjdsgymnasiet.

kan du visa bilder på dig från när du var yngre, kanske 1-2 årsen?
svar: ja, jag kan leta lite på min dator, men det kommer någon annan dag för är inte inne på den nu! waaait

visa kort där du har dina kläder, garderob/er osv..?
svar: yees, men det kommer samtidigt som bilderna från när jag var liten dåå

hur vill du att din framtida pojkvän ska vara?
svar: han ska vara glad, snäll, omtänksam, ha humor, bry sig om mig, mysig osv...jaa ni vet. gulllig och allt hehe

vilka är dina närmsta vänner?
svar: jag har väldigt många bra vänner, och det är ju olika "tider" alltså typ perioder som jag är mer med vissa mer osv, eller asså jag är med väldigt många kompisar och det är ju bra att man har mer än bara en, ifall de/den inte kan oså. men mina närmsta vänner genom tiderna eller vad man säger haha. är väl typ julia isabelle frida sofia alexandra elin lovisa, sen har jag väldigt många andra bra vänner också! men orkar liksom inte skriva alla haha! och dom är suuuuuper!!!!

hur mycket tränar du?
svar: asså nu när högsäsongen i handbollen kommer igång, OCH specialhandbollen i skolan börjar, så blir det väldigt mycket! fyra gånger i veckan tränar vi med laget, sen kanske någon match ibland, eller cuper. sen har jag tre träningar i veckan med specialhandbollen elit i skolan. oså en idrottslektion. såå det blir väl typ 6-9 gånger i veckan eler något nu.. asså får se hur det kommer bli för de låter ju väldigt mycket men jaa som de ser ut nu så.

hur lång är du och hur mycket väger du?
svar: haha den frågan kanske jag inte vill svara på egentligen, alltså hur mycket jag väger. men jag är ungefär 1.68 eller 1.69 lång. oså väger jag ca 55-56

tycker du det ska bli roligt att börja gymnasiet?
svar: ja asså det tyckte jag, men nu vill jag ha lov igen!! haha det har gått en vecka..bra emma, bra tankar nu

vet du någon som ska börja i samma klass som dej?
svar: ja, olga gick ju i samma klass som mig tills imorgon då hon byter till frisör som hon kom in på nu, för hon var reserv, men de finns ju andra snälla i klassen som jag börjat känna, så de blir nog bra.

följer du några tv-serier?
svar: nej asså inte direkt följer, för det hinner jag inte pga skolan nu, och träningar, oså är jag ju med kompisar annars. men jag kollar ju på några ibland óm jag sätter på tvn och det går några bra.

tack för frågorna! haha lite mer nästa gång hoppas jag på!

SKRIVET: 2011-08-28, kl 20:21:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

matfestivalen + matcher

jaa men helgen har ju varit riktigt bra! matfestivalen och varit med riktigt mycket folk och goooa som bara den. i fredags efter matfestivalen runt halv ett så drog vi hem till isabelle och va hos henne innan ett på natten någon gång, jag sov där tills lördagen. då åkte vi hem till mig sen på dagen och var här innan vi åkte till matfestivalen igen, träffade kompisar igen och var där länge. idag gick jag upp halv åtta för att jag hade samling vid halv nio imorses. åkte till växjö och skulle spela två matcher, mot deras a-lag och sen u-lag. vann över a-laget, såå grymt tjejer!!! sen mot u-laget förlora vi med typ 1 mål och spelade sämre, men jaa de va nära. kom hem för en timma sen så har varit i växjö med laget hela dagen, nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på kinamaten som de hämtar hihi, gooottt! sen ska jag kolla wallander vid nio, blir bra! innan jag stänger av datorn så ska jag svara på några frågor jag glömt hehe. kommer i nästa inlägg!! puusss

nyduschad och frääääschi

SKRIVET: 2011-08-26, kl 17:13:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredag och matfestival, great

var utelåst i över en timma förut...inte kuul. men iallafall så kommer olga byta till frisör, för de va hennes första val egentligen och nu kom hon in för hon var reserv, så jaaa bara gilla lääget. var lite tveksam så jag tänkte att jag kanske skulle byta linje till en annan jag med, men när jag tänkt efter så är det handel jag vill gå och så får det bli. det är fredag och matfestivalen började idag och håller på till söndag! ska snart hoppa in i duschen och efter de kommer isabelle oså julia, sen träffar vi mycket bra folk i stan sen. ha en bra helg! Pusss

glader som var utelåst...nejnej

SKRIVET: 2011-08-25, kl 10:27:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

skoliskol

jappjapp, sitter i skolan på en lektion utan lärare, hur chill somheeelst



så söta sååå å<3<3<<33

SKRIVET: 2011-08-22, kl 10:54:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

up or down

nyyyvaken, haha sååå gullig jajajaja!
TUMMEN UPP för: isabelle har kommit hem och ska träffa henne idag jaapö
TUMMEN NER för: jag är förkyld och får inte träna, bajs....
ni som kollar bloggen, passa på och fråga dååå!! jag ser ju att mer kollar så släng in vad som helst , så svarar jag seeen.  come on guys

SKRIVET: 2011-08-21, kl 18:40:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 2 3 FRÅGESTUND!

frågafrågafråga på!!!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 18:15:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

you're like a star, guy

SKRIVET: 2011-08-21, kl 17:26:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

something new

ja, på tisdag börjar skolan då. ny skola, nya klasskompisar, nya lärare, allt nytt med skolan. jag börjar på västerhöjd, ett gymnasie i skövde som de flesta nog vet. hoppas verkligen att det blir bra! lite spännande ska det bli, bara att detta sommarlovet har gått riktigt fort tycker jag, så de skulle inte skada med några veckor lov till, hihi jaja det är höstlov om några veckor, eller a rätt många. seeen jullov, shiet sommar nu ju. haha men ja nu drar jag mig ifrån datorn, pussselipuss!

SKRIVET: 2011-08-20, kl 17:57:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

bara värre..

..japp, förkylningen blir bara värre. så jag har tagit en lugn dag idag, inte kul.. hoppas de är bättre imorgon och helt borta på måndag, usch vad jobbigt de är. ska ta och göra bananchoklad snart tror jag. puss
slapppp/deeg

SKRIVET: 2011-08-19, kl 21:06:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

like an ice cube

sitter just nu med en isbit i munnen, sviiinkallt.. men de är gött för har så himla ont i halsen och är förkyld som jag har varit i några dagar nu. min hals har blivit värre igen och de gör så ont så kan knappt svälja.. och min näsa täpper igen, inte braa. jaja idag har jag varit i göteborg med frida, köpte lite kläder igen. ska försöka få in bilder imorgon på allt jag köpt i veckan typ. kom hem för ett tag sen och nyss ätit. nu ska jag sätta mig och ta de lugnt framför en film eller så, försöka få bort min förkylning med massa vitaminer o så.. kram!
hehe niceeeeeeeeee,nono. innan styrketräningen i onsdags, snygga svettband vi hitta. jappjapp hihi

SKRIVET: 2011-08-18, kl 16:02:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

round and round

har varit på stan en snabbis idag, snart ska jag sticka till affären här, sedan hem och göra mig iordning för det kommer ju främmat somsagt. ha de bra puuusussss!

SKRIVET: 2011-08-18, kl 08:14:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

grattis till mig, hihihi - 16 NU

blev även styrketräning för oss igår. men idag, ja då är det min dag!! 16 år hihihihih! har fått massa pengar och ett par skor än så länge, sen blir det mer ikväll, yeaa. haha fast jag hade typ bara önskat mig pengar men jaa de blir bra! släkten kommer ikväll så får se vad de har för spännande med hehe.. PUSSPUSS, och jag ska ha en bra dag!
haha bildboooomb, gamla och nya yaap

SKRIVET: 2011-08-17, kl 15:48:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

lovely night

bild från malllis
hemkommen från lidköping och sen ute på landet någonstans vid någon sjö, vänern tror jag haha. åkte iallafall dit igårkväll på kräftskiva och de va riktigt roligt! sov där tills idag och kom hem för någon timma sen, härligt folk och mycket mysigt. galna lekar, mycket skratt, mycket kräftor, mycket mat, mycket efterrätt, lite sömn, frukost vid sjön osv...säger bara G R Y M T!! tacktack alla som va med, suuuper. det kommer bilder senare när jag fått tag på dom hehe..
nu ska jag snart dra mig till min lilla frida,det var ett tagsen jag träffade henne. pusspusss!

SKRIVET: 2011-08-15, kl 21:35:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

una buena

kom hem från amanda för någon timma sen, vi hade det riktigt bra! prata som bara den, skrattade, baka osv.. tack tjejen! underbart
fina amanda!

SKRIVET: 2011-08-15, kl 21:23:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Day 9: Two favorite songs. - två idag

1. on my mind - cody simpson
2. next to you - chris brown,justin bieber
alltså det är dom jag lyssnar mest på just nu, men jag vet många bra så har inga direkt favoritlåtar nu.
cody simpson
justin bieber, chris brown

SKRIVET: 2011-08-15, kl 11:56:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Day 8: Three blogs you really like.

1.2.3. har inte några speciella, kollar på några småbloggar, typ kompisars och sånt, sen blir det ibland kenza och några andra lite större, men inga tre speciella så denna punkten får räcka såhär.

SKRIVET: 2011-08-15, kl 10:39:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

it was good, it will be fine

igår eftermiddag drog jag och lovisa ut och fotade lite, kan säga att det absolut inte var min bästa dag med såå.. haha blev inte alls nöjd den gången med bilderna på mig ;) men sånna dagar kommer också.. lovisa blev iallfall jättebra hihi! bilder kommer så småningom, men kommer bara upp några i detta inlägg. efter de så gick jag till henne på kvällen och det blev en myskväll. nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra till tibro till amanda feretti sen, blir trevligt! ha de bra, puss!

SKRIVET: 2011-08-14, kl 15:33:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

give me a change to love you

roligt jag har jaa, ser på bilden och såå, hehe gr8
japjjapp, hemma från stan. snart ska jag nog träffa min lilla loviselivisa, blir brååå.

SKRIVET: 2011-08-14, kl 11:10:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

hos min jullan

jaa igår hann jag inte lägga in bilderna för var inte hemma förutom på morgonen men då hade jag annat för mig. igår åkte jag med till stugan och träffade min saknade kusin johanna där en stund och några av mina andra kusiner. efter de stack vi hem och jag packade och sedan drog till julia, sov här tills idag och nu ska vi snart dra till stan, eller om en timma typ för hon ska jobba, och då ska jag kolla lite där. sen får jag se om en kompis kommer dit eller hur det blir. have a nice day, hugs

gamla bilder från i typ januari eller nååt, yesye


loveeee u

SKRIVET: 2011-08-12, kl 23:20:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

götet

idag vaknade julle hos mig och sen vid tolv drog vi över till mi graaangirl lovisa(granne), vi tre stack till bussen mot stan och resecentrum. vid halv ett tog jag och lovisa tåget till göteborg och har varit där hela dagen tills sex. nu har vi precis kollat klart på en film "forever strong" och myst med lite gott och myskläderiis. bilder på det jag köpt i veckan och i göteborg idag kommer imorn eller nåt. hihi ha de bra puss!
såså gulliga nu jaaaa,  lovisa hälsaaaar  -----> hennes blogg, tryck HÄR

SKRIVET: 2011-08-12, kl 02:53:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

natt, night, noche

chill med jullan en mi lya

SKRIVET: 2011-08-11, kl 15:58:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Day 7: Four things you can't stand.

hm, fattar inte riktigt men a
1. folk som inte förstår att man har känslor
2. folk som ljuger när man inte ens behöver det
3. stör mig på typ ljudet när någon smaskar
4. hm kommer inte på mer?:d
bild från mallleeis

SKRIVET: 2011-08-11, kl 15:33:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

my own choice

när jag och isabelle kom hem från tibro och martina igår så träffade vi sandra på stan, shiet vilken saknad en!!! vi gick på stan, sen satte oss på rådhuset och tog en lång fika med prat och skratt, sedan kom julia och frida. allt var riktigt bra tjejor, ni är så bra, jätte bra, väldigt bra, mycket bra,
på kvällen var det träning och efter det så spelade jag match, somby - skara. första matchen på säsongen, det var en träningsmatch då och vi vann hihi. idag hade vi styrketräning klockan tio imorses. efter de så var jag, olga och frida johansson lite hungriga så vi åkte bussar hit och dit för att hämta pengar och sedan drog vi till alpina och åt, de va göttt som bara den! ni är also gooood, veryy
senare kommer mormor och morfar hit och firar min födelsedag som egentligen är nästa torsdag men dom ska åka bort när vi har släktkalas så dom kommer idag istället, hihi de blir lite spännande jaaa. pusspuss!
bild från mallorca, haha snyggt vikt bikni bhn jaaa

SKRIVET: 2011-08-09, kl 13:22:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Day 6: Five things you like to do.

1. SHOPPA!
2. VA MED MINA KOMPISAR!
3. åka på cup med mina älskade lagkompisaar!
4. vara vid en sjö och grilla sena sommarkvällar, så mysigt
5. skratta, hihi
ni får en extra hehehe, (åka utomlands)

SKRIVET: 2011-08-09, kl 13:15:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

you say something and that's wrong

jappjapp, nu drar jag snart till tibro och har det bra med kömpisar, sover där också så blir nog inget inlägg fören imorgon om jag hinner det. puss!

SKRIVET: 2011-08-08, kl 12:44:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

ingen rubrik

blir så jävla förbannad på sånna som ljuger, vafan man kommer på tillslut..
så jävla falsk så jag dör, asså har dampdamodmapo vill bara skriva av mig men ååååååååååååå. hhatar de här. du är så himla jgedsoxköfg-hrfbc,r.. asså seriöst, jag har litat på dig en evighet, men nu vet jag fan vad du är för person. idiot åhåhåhh, cp
fattar inte hur jag har kunnat gått på allt, och litat på dig med. fan..

SKRIVET: 2011-08-08, kl 12:38:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

home

hemma från mallorca och det var grymt! kom hem i lördags natt vid fem, sov till tio. sen åkte jag till isabelle och på kvällen drog vi ut med båt och fiska, haha gick de bra?? naaae. igår var jag med frida och isabelle på stan och sedan på kvällen skulle ja o bella på bio men biljetterna till den hade tagit slut så vi drog och käka istället och träffa några goia på reataurangen där vi blev kvar ett tag..haha! idag ska jag träffa sofia och alexandra, de va längesen så saknar dooom! pusspuss bilder från mallis kommer