SKRIVET: 2012-07-20, kl 18:20:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

YOU'RE THE ULTIMATE YOU

jag lever livet och har det underbart bra, därför hinner jag knappt blogga!!! 
hehe sen mina lediga veckor började, så har jag sovit hemma 2 nätter, 2 NÄTTER PÅ 16 DAGAR!! hehe
 
resten av alla nätter & dagar har jag spenderat i lidköping,timmersdala,falköping,karlsborg,skövde(inte hemma), osv... jag far omkring mycket och det gillar jag starkt! det är ju sommarlov
 
imorgon sticker vi till kreta, det ska bli underbart att komma bort från detta skitväder och komma till 34-38 graders värme, kanske lite varmt... fast nej nu ska jag inte klaga! annis hänger även med, vilket ska bli super!!
kommer sakna mina nära och kära, men bara 9 dagar så ses vi again people <3
 
två bilder från de underbara dagarna vid sandras stuga! bjuder på två neutrala bildeer

SKRIVET: 2012-07-15, kl 20:36:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

SVAR PÅ FRÅGESTUND

hur träffades du och markus?
jaa, vi kände inte varandra förut, eller jag visste inte ens att han existerade hehe, ja ni förstår.
nu i 1an på gymnasiet så var det faktiskt min klasskompis clara som fixade ihop oss i början kan man säga. hon och markus gick i samma klass i grundskolan, och hon berättade för mig att hon kände en jättebra kille osv.. jag och markus hade sett varandra någon gång i matsalen i skolan bara, och då tänkte jag liksom bara att det var han som clara hade berättat om. det gick några veckor, sedan fick jag ett sms ifrån clara, där hon frågade mig om jag hade fått sms ifrån någon. det visade sig att det tillslut kom ett sms från ett nummer jag inte hade. Där börjar våran lilla historia än så länge kan man säga.
Clara hade gått fram till markus och då gav hon mitt nummer och sa att han skulle smsa till det, hon sa att det var en snygg tjej eller nåt, och bad honom göra det, så han anade väl att det var jag, eftersom att clara tydligen hade pratat om mig för honom eller nåt haha.. 
vi träffades helt oplanerat när jag var i karlsborg med clara och gick förbi ett matställe där markus satt med några kompisar, jag tyckte det var så pinsamt och skämdes en hel del haha.. 
sedan sa clara att hon skulle dra, och att jag skulle träffa markus, och så blev det. Jag träffade markus för första gången, helt själv, jag var jätte nervös. Redan första gången vi träffades, alltså då, då pratade vi på som bara den och det kändes helt underbart. Sedan var vi väldigt mycket de veckorna framåt och lärde känna varandra bra väldigt fort. osv.... nu räcker det, det var lite av början haha, ganska random 
 
vad ska du göra i sommar?
Jag har sommarjobbat tre veckor direkt efter skolavslutningen, så jag började alltså ha ledigt från och med den här veckan, ah i måndags då. Så under den här veckan har jag varit med kompisar, varit med markus, badat, shoppat, grillkvällar med kompisar, och bara rent slappat, det är underbart.
På lördag, alltså om knappt en vecka, då drar jag utomlands, till Kreta!! det ska bli så himla underbart, även att min fina vän anna-sara ska med!
Sedan får jag se hur resten av sommaren blir, men jag hoppas på en kanonsommar
 
vart jobbar du?
Jag jobbade på Caparol, ska även jobba där sista veckan på lovet. 
 
Vad är din riktiga hårfärg?
Alltså när jag föddes och till jag var ca 14 år, så har jag varit väldigt blond, men med tiden har min hårfärg blivit lite mörkare, såå, mörkblondt kanske?
 
Har du många bra kompisar?
Ja det har jag, jag tycker att jag har väldigt många bra kompisar, så det är svårt att hitta tid som passar att träffa alla så ofta man egentligen vill.. hehe men mina vänner är bäst jaa
 
Har ni sec ofta?
ser det som en lite privat fråga
 
Vad brukar ni göra? (antar du menar markus och jag kanske)
Alltså vi har ju inte något som vi "brukar" göra, vi gör det vi vill när vi känner för det, men alltså de vi gjort mycket eller så nu på lovet, är väl nattbadat här i sjön hehe(uber mysigt), bastat, grillat med hans kompisar här på kvällarna, och dom är roliga verkligen!, solat, och ja, alltså att bara vara med honom är det bästa jag vet, känner mig så lycklig
 
Han bor väl inte i skövde?
Nej, han bor i Karlsborg somsagt
 
Sommar/Vinter?
Sommar! men vintern kan va mysig ibland
 
Kjol/Shorts?
Shorts tror jag!
 
Vart brukar du köpa kläder?
Ja, alltså det varierar ju, beror på vart jag hittar de kläder jag gillar. Meen här i skövde är de väl mest bikbok eller gina isf, men handlar även endel på nätet.
 
Vem är bäst?
Jaadu, vet inte riktigt hur du menar där men;)
 
Vad har du för planer resten av sommaren?
Utomlands somsagt, men även massa galna grillkvällar med kompisar, och ha det underbart braa!!
 
 

SKRIVET: 2012-07-15, kl 20:10:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

IN THAA HOUSE

sitter här i markus hus helt alone, hehe han är nämligen och tränar MMA. men han kommer snart så då ska vi har en myskväll och sedan ett nattdopp i sjön precis här utanför, karlsborg är underbart på sommaren kan jag lova er!!
 
har absolut inga bilder på den här datorn, blir då en bild i repris, eller två... hehe
 
jag älskar dig min finaste <3

SKRIVET: 2012-07-08, kl 00:41:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOMETIMES WORDS ARE NOT ENOUGH

 
 

SKRIVET: 2012-07-01, kl 11:54:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

FRÅGESTUND

kör på en frågestund nu istället, eftersom att om de blir lite färre inlägg så kan jag ta och svara på några frågor när jag är tillbaka!! komigen, fråga på nu folks!
 

SKRIVET: 2012-07-01, kl 11:51:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

JAG ÄR KÄR

den känslan som kommer fram precis efter att jag gått på bussen och pussats hejdå med min pojk, den känslan som kommer har jag aldrig upplevt förut. 
 
Jag vet inte hur jag ska förklara, hur jag ska beskriva min kärlek till honom. 
Han är bra på alla sätt och vis, och han tittar på mig på ett sätt som ingen annan gör, jag känner mig speciell.
Att vara ifrån honom känns som en evighet. Han är en av de som jag verkligen litar på, och det känns underbart.
Jag blir glad av att bara känna hans närhet, och ha hans armar runt om mig.
Att känna sig trygg med sin pojkvän är en självklarhet, och han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen. 
 
älskling, du är bäst