SKRIVET: 2012-04-25, kl 13:21:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

my retarded friends

haha vi har roligt på sista lektionen jaaaa..........

SKRIVET: 2012-04-24, kl 22:09:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

wonderful feeling, wonderful you

imorgon fyller min kärlek år, eller rättare sagt om några få timmar hihi. jag ska försöka hålla mig vaken till tolv och vara den första som säger grattis, så tråkig är jag.. hehe eller kanske ska ringa och väcka honom inatt?!?!!? hmm.. något att tänka på.
jag och markus har även en månad snart, på torsdag haha.. aaas länge veerkligen!..
nej men jag tycker om honom så jeeedrans mycket, det känns så bra :)
GRATTIS i förskott säger jag nu, hinner antagligen inte skriva inlägg om det imorgon eftersom att jag då ska träffa honom med. kramis

SKRIVET: 2012-04-24, kl 20:38:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

you're my biggest fan

hej på er. det var ett tag sedan, eller knappt en vecka sen hehe..
men somsagt, ni vet att jag är lite sisådär just nu på bloggen.
förra veckan hade jag muntligt nationellt i svenska, gick faktiskt bra! den här veckan har vi två nationella prov, svenska läsförståelse hade vi idag, sen på torsdag är det skrivdelen, hehe får önska mig lycka till.
vi har inga läxor eller annat i skolan förutom nationella, så de är väldigt skönt! får en hel del fritid nu eftersom att vi också har uppehåll i handbollen.
skolan är förövrigt riktigt rolig(fattar inte att jag menar det, men det är mina vänner jag har att tacka), eftersom att jag har mina fina vänner, roliga som attan!! you go girls!

Nu har jag precis varit ute med sofia en stund, det var meningen att vi skulle ut och gå, men blev mest sittandes i stora gungan på heneskolan hehe.. jaaaja det är roligt att prata lite och så, vi träffas ju inte allt föör ofta förutom när vi tar våra promenader nästan every sunday heeehe. love you maah girl

jag ska försöka uppdatera mer nu, och jag menar det verkligen! pusspusss på er
sötisallan från våran lab igår haha
när jag clara och annis tog en fika på stan i fredags, muums
frida och jag i lördags hos henne, jeeeekla roligt, har saknat den töösen!
en väldigt fin bild jag tog efter att jag varit ute på en löprunda i slutet på förra veckan hehe..
'
min och fridas goda smoothies vi gjorde i söndags efter att vi vaknat!
min outfit från igår

SKRIVET: 2012-04-19, kl 18:40:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

you spin my head round, round, round, round

lite spontant osv igåår. clara o jag kom på att jag o markus skulle dra till clara eftersom att hon ville fota. markus kom till oss runt halv nio igårkväll och sedan sov vi hos clara till idag då vi åkte till skolan. haha vi var ju så seriösa o så igår.. ne vi töntade oss faktiskt men jaa de va najs. haaa det!

SKRIVET: 2012-04-15, kl 09:52:58 | PUBLICERAT I: foton

cozy moments

ligger här i sängen hos isabelle och väntar på att hon ska vakna.. jag blev as pigg nu helt plötsligt hehe. jag kom till henne igårkväll och vi hade de mysigt med film, skratt prat m.m. underbart! idag ska jag nog åka med och kolla på hennes fotbollsmatch, sen får jag se vad som händer! kraam
en bild på det vi gjorde till myset igår, hiimla gott med frukt och smält choklad!

SKRIVET: 2012-04-14, kl 00:49:17 | PUBLICERAT I: foton

fredag

kan säga att min dag har varit så bra. skola först som gick ganska fort och inte speciellt jobbig. efter drog jag till stan och käkade med clara och isabelle. sen skulle jag och clara dra till henne, men blev istället att vi bussluffa, lol. hahah nemen de va naaajs, töntade oss lite osv så de va kul! sen efter tre timmar när vi kom till karlsborg så träffade jag min boy och har varit med han tills nu. sitter alltså på bussen påväg hem eftersom att han drar till stockholm imornbitti o jag ska fixa grej imorgon på morgonen med.. kommer sakna honom. meeen han är så bra man kan bli. pusss jag är så lycklig
mina kompisar och alla är bäst osv

SKRIVET: 2012-04-09, kl 12:47:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

I miss you, asshole

idag är det måndag och vi är ju lediga eftersom att det är annandag påsk, underbart!
har precis duschat och haft body scrub med mer, känner mig himla fräsh nu1! snart ska jag äta, välja kläder och göra mig iordning, eftersom att jag drar iväg och kollar på somby när dom spelar kvalmatch sen! heja skövde hihi.
senare kommer markus hit också, han sover här tills imorgon då vi båda har sovmorgon! skönt det, pussshejs

SKRIVET: 2012-04-07, kl 15:49:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

it's you who makes me smile, you succeed every time I see you

har jobbat och tjänat caash, shoppat, sovit över med kompisar nästan varje natt, sovit över med min pojk, varit ute och varit inne. nu ska jag göra mig iordning för sen kommer det folk hit, kraam och glad påsk!
morgonpigga och fina när vi är nyvakna sådär på morgonkvisten.. hehe lol

SKRIVET: 2012-04-01, kl 22:49:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

some day, you will be everything to someone

gör väl ett inlägg här nu, bara för att jag känner för det!
det är lov och jag mår perfaaa. igårkväll var jag med soffe o alle, myskväll och de va skönt som attan! imorgon till på onsdag så kommer jag jobba, det är väl gött för pengarnas skull hehe, shoppa osv!!
i torsdags blev det jag och markus, pusspsu

längtar också efter sommaren, blev då en bild från förra sommaren som ni ser! saknar det kan jag säga, sena sommarkvällar, grilla, underbara vänner osv